logo in kleur

Kinderopvang IN Kleur
Wie zijn wij? Wij, Natascha en Ingrid openden ons eerste kinderdagverblijf in 2010 in Ede. Inmiddels hebben wij 3 kinderdagverblijven en 2 buitenschoolse opvang locaties in Ede en vanaf 1 oktober 2019 hebben wij ook een locatie in Apeldoorn.
Wij ontwikkelen ons steeds verder, zo blijven wij hard werken aan het hoog houden en verbeteren van ons pedagogisch beleid en zijn onze locatiemanagers inmiddels in het bezit van het certifitaat 'gezonde kinderopvang'.
Sinds 2016 zijn we verder gegaan onder één naam. Ons team was gevraagd om een naam te bedenken passend bij onze kinderopvang en visie. Een van de namen sprong er voor ons uit en sindsdien gaan wij verder onder de naam Kinderopvang IN Kleur.
Met de naam Kinderopvang IN Kleur willen wij duidelijk maken dat iedereen bij ons welkom is. Het maakt niet uit welke achtergrond, welke talenten of andere kenmerken een kind heeft. Kinderen geven kleur aan het leven en wij mogen ze verder helpen kleuren, ontdekken en ontwikkelen, elk op hun eigen manier.


jongen

meisje


jongen
Copyright ©  IN Kleur Ede BV kvk 75433680 - p/a Bennekomseweg 32 6717 LM Ede 0318-633310